11 aug 2016

Hoop en dromen gedeeld op het Olympic Experience

Gezellige drukte bij de Box full of hopes & dreams

Op de vijfde dag van het Olympic Experience stond het team van de Box full of hopes & dreams© klaar om de hoop en dromen van bezoekers vast te leggen op de gevoelige plaat. In de ochtend bleef het wat rustig, maar zodra het zonnetje doorbrak werd het steeds drukker op het terrein.

Geïnteresseerden kwamen als snel een kijkje nemen bij de grote witte container op het strand bij het hockeyveld. Het team kreeg het druk om aan iedereen uit te leggen wat de Box full of hopes & dreams kan betekenen voor anderen. En voor we het wisten kregen we rijtjes met kinderen naar onze container toe om een foto te maken bij de selfiewand.Maak een foto bij de selfiewand en krijg een gratis drinkfles

De foto's die bij de selfiewand gemaakt worden kunnen gedeeld worden op social media zoals facebook, instagram of twitter. Gebruik je op twitter #mypositivemessage dan komt deze tweet in onze tijdlijn op de homepage te staan. Alle berichten die op Facebook geplaatst worden met #mypositivemessage, worden door de social media collega's van Box full of hopes & dreams gedeeld op de tijdlijn van Box full of hopes & dreams.

Iedereen die op het event hun selfie bij de selfiewand op social media had geplaatst kreeg als herinnering een Join the Pipe© drinkfles mee.

Kom naar de Olympic Experience

Wil je jouw hoop en dromen delen op social media bij de selfiewand van de Box full of hopes & dreams en een mooie Join the Pipe waterfles mee naar huis nemen?
Kom dan op 12, 16, of 17 augustus bij ons langs op de Olympic Experience in Scheveningen.Breng sport, sociale veiligheid en schoon drinkwater naar arme delen in de wereld

De Box full of hopes & dreams is een sociaal platform waar we de hoop en dromen van mensen willen verzamelen. Dit kan een zelf gekozen boodschap zijn of een boodschap die aansluit bij de 17 Global Goals van de Verenigde Naties. Ook kan er op de website gestemd worden op een locatie waar een Field in a box moet komen. Field in a box is een kant-en-klare oplossing om sport, sociale veiligheid en schoon water naar de armste delen van de wereld te brengen. Met de verzamelde hoop en dromen op deze website, die betrekking hebben op de Field in a box, hopen we dat er bedrijven zijn die op deze hoop en dromen een antwoord willen geven door het plaatsen van een Field in a box.

Stemmen op een locatie kan hier: Wens een box.

Toon venster